Loading...
|
Re: LOCO Open Beta İstemcisi YayındaPeki Bu Haber Yayınlanmadan Önce İndirenlerde Açılıcak mı oyun ?
|
|
Re: LOCO Open Beta İstemcisi Yayındabi dakika
şunu anlatmanız gerekiyor ben daha dün 1.5 gb clientini indirdim oyunun şuanda oyun patch atiyor ... Şuanda anlattığınız en baştan mı yüklemeniz gerek demek ? Hemen bi bilgi verinde indirmeye başlayalım ... |
|
Re: LOCO Open Beta İstemcisi YayındaYa o kadar indirdik o bosunamı yani ???
|
|
Re: LOCO Open Beta İstemcisi Yayındacevap vericekmisiniz yoksa beta iştemcisi açıldığında mı vericeksiniz cevap verinde ona qöre yükleyelim
|
|
Re: LOCO Open Beta İstemcisi YayındaLinkte bozuk Bu ne böLe YetkiLi bi cevap ver bunu indirdigimiz cilientin üstünemi kuracaz nasıL bişey ?
|
|
Re: LOCO Open Beta İstemcisi YayındaBence Olmayacak Çünkü Olay Sunucularla(serverla) ilgili..
Yanı Sadece Sunucuyu aktif edecekler heralde yeni gerekmiyor |
|
Re: LOCO Open Beta İstemcisi YayındaKimseden çıt çıkmıyor arkadaşlar yetkim değil ama ben cevap veriyorum
Yeniden yüklenmesi gerekiyormuş . Belirli yerlerde değişim yada buglar fix edilmiş vs. İngiliz Loco Forum'dan Alıntıdır . |
|
Re: LOCO Open Beta İstemcisi Yayındasöyliyim ben loco için sitesine girin ve quick download (download gerekli
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest